KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Mosolyvirág NADE márciusa

2024. március 20.

Az Abadin család részt vett a Családi nap az Országházban rendezvényen.

 

„Jól összeszervezett programsorozatok követték egymást, sok érdekességet mondtak el az Országházról, a gyerek programok is jók voltak. Finom szendvics ebédet fogyaszthattunk el a Parlamentben.”

 

NADE gyűlés

 

Sok érdekességet hallottunk Oravecz András pszichológustól a grafológiáról. Annyira tetszett, hogy 2 hét múlva újra várjuk. Kihúztuk a nyerteseket is, akik kitöltötték az önkéntes munkával kapcsolatos kérdőívünket. Köszönjük a kitöltéseket!

 

 

NADE jótékonysági bál

 

Nagyon jó volt a hangulat, sokan táncoltunk, óriási sikere volt a tombolának, köszönjük szépen a sok felajánlást. A fellépők csodálatos táncukkal emelték az est színvonalát. Kiosztottuk a NADE díjakat. Gratulálunk a díjazottaknak!

 

 

Március 15. - Egy nagyszerű lehetőséget kaptunk a Ypsylon Média Kft. -től, hogy a Kőszívű- A Baradlay-legenda Főnix Arénás előadásán folyamatosan egy kis reklám filmet vetítsenek le rólunk, egy lehetőséget, hogy Szabó László Ypsylon Média Kft. vezetője nagyon kedves szavakkal mutassa be az Egyesületünket a nagyközönségnek, egy lehetőséget, hogy néhányan megnézhessük az előadást. Hálás köszönet érte!

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

május 04.

-
május 9.

Csíkszereda, Erdély

XIII. Édesanyák Hete

Esemény
Csíki Anyák Egyesülete

május 11.

13:00

Királyfiakarcsa, Felvidék

május 17.

9:00

Nagyszőlősi Szelíd Lovas Népfőiskola