KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Sámueles program a Szelíd Lovasközpontban

2024. április 12.

Szüleink, nagyszüleink számára talán igen, de a mai kor fiataljai számára már nem mindennapi dolog, hogy közelről lássanak lovat, esetleg megsimogassák, vagy felüljenek rá. Ennek apropóján szerveztük meg soron következő programunkat. 2024. április 10-én, közel 30 fővel látogattunk el a nagyszőlősi székhelyű Szelíd Lovasközpontba.

 

A felújított és kibővített központban kedves házigazdáink, Margitics Ildikó és Erik fogadtak minket nagy szeretettel. A gyerekek eleinte talán félénken közeledtek a méltóságteljes teremtményekhez, de Erik bevezető gyakorlatai után már mindenki alig várta, hogy felülhessen a lovak hátára. A gyerekek különböző gyakorlatokat végeztek lóháton, és szeretetteljes simogatással búcsúztak az állatoktól.

 

Ezután az íjászkodás rejtelmeivel ismerkedtünk meg, hogyan tartsuk az íjat, hogyan célozzunk vele. Egy vidám verseny keretei között a megszerzett tudást rögtön mindenki kamatoztathatta. A nap közös ebéddel zárult. Hálásak vagyunk vendéglátóinknak, a Margitics családnak, a felejthetetlen élményért, reméljük hamarosan megismételhetjük a programot.

 

A nap fő támogatója a Dorcas Segélyszervezet volt. Istené legyen érte a dicsőség!

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár