KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Összetartozásunk Tüze

2024. május 30.

Ismét fellobbannak Földünk nagyon sok országának különböző településein, pontjain a Nemzeti Összetartozás Napján, 2024. június 4-én, budapesti idő szerint 20:24-kor az összetartozásunkat is szimbolizáló lángok. Mivel sajnos nem ért véget az Ukrajnában dúló háború, így annak mielőbbi befejezéséért ezek a lángok idén is a Béke Tüzei is lesznek.

 

Többen közületek nagyon lelkes és rendszeres résztvevője a közdeményezésünknek, sőt túlzás nélkül mondhatjuk, hogy ez már egy összmagyar nemzeti összetartozás napi hagyomány lett, A kérés felétek, hogy idén is csatlakozzatok, illetve országotokban, régiótokban népszerűsítsétek a rendezvényt, keressétek meg az egyházakat, önkormányzatokat, intézményeket, szervezeteket, egyéb közösségeket hogy minél több településen gyúljon meg az Összetartozásunk Tüze. Ugyanezt kérjétek a tagjaitoktól is.

 

Kedveljétek a facebook-oldalunkat https://www.facebook.com/gyujtsukmeg.ma és a facebook-eseménynél is jelezzék, hogy részt vesztek a programon:  https://fb.me/e/3JIEXzdWr valamint hívátok meg ti is ismerősöket!

 

Az Összetartozásunk Tüze kezdeményzésről, az előzményekről itt olvashattok bővebben: https://gyujtsukmeg.ma/az-esemenyrol

 

A csatlakozás menete:

1. A http://gyujtsukmeg.ma weboldalon kattintsatok a Csatlakozom gombra.

2. Regisztráljatok.

3. Helyezzétek el a tűz tervezett helyét a térképen.

4. Osszátok meg minél több szervezettel, ismerőssel, sőt a helyi egyházakkal intézményekkel és a sajtóval ezt a lehetőséget!

5. Június 4-én budapesti idő szerint 20:24-kor a megjelölt helyszínen közösségben gyújtsátok meg Összetartozásunk Tüzét!

6. Az eseményről töltsetek fel képeket, videót, beszámolót és azt is osszátok meg másokkal!

Találkozunk 2024. június 4-én, 20:24-kor!



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

október 26.

14:00

Tiszakálmánfalva

XVIII. Sulisztár

Esemény
Petőfi Sándor Művelődési Egyesület