KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Csongrádi tavasz

2024. június 5.

Tevékeny időszak ez egyesületünkben. Az április rögtön egy jó hírrel köszönt be, a TESCO "Ön választ, mi segítünk" programján II. helyezést értünk el, így a nyert összegből népi játékainkat javítjuk, számukat bővítjük.

Ezt követően jött a legrosszabb hír, sajnos Szendi Mártától fájdalmas búcsút kellett vennünk. Azóta is nagyon hiányzik, munkáját próbáljuk elvégezni ugyanolyan lelkiismeretesen, mint Ő tette.

 

 

Erzsébet-táborba szerveztük a gyerekeket, Zacher Gábor előadást hallgattunk a drogprevencióról, miközben már a majálisra és a pünkösdre készültünk. Ezeken a rendezvényeken kézműves foglakozásokat tartottunk a családoknak, hajat fontunk, népi játékokat vittünk.

 

Lebonyolítottuk a Közgyűlésünket, majd egy mini régiós rendezvényen az anyukák és nagymamák kikapcsolódását, "énidejét" biztosítva csodás faliképeket készítettünk, míg a család többi tagja jót játszott a friss levegőjű, mesés környezetű Menyus-tanyán.

Míg vezetőink részt vettek a KCSSZ felvidéki Küldöttgyűlésén, addig az itthon maradottak a gyermeknapon kürtős-kalácsot sütöttek, kézműves foglakozásokat vezettek több rendezvényen is. Mos készülünk a közös Nemzeti Összetartozás Napi tűzgyújtásra,több városi és város környéki rendezvényre meghívást kaptunk, ahová a jól megszokott programokkal várnak bennünket, kézműveskedünk, népi játékokat viszünk. Júniusban a Vajdaságba utazunk a VANCSESZ meghívására, majd következik az apák napja és a Szent Iván-éji programunk.

Nincs megállás, de mi ezt óriási örömmel és odaadással tesszük.

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

október 26.

14:00

Tiszakálmánfalva

XVIII. Sulisztár

Esemény
Petőfi Sándor Művelődési Egyesület