KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

A Gyulai Nagycsaládosok Egyesülete nyár elei programjai

2024. július 1.

Egyesületünkben mindig történik valami . Az egyik legfontosabb a fűnyírás . Csak toljuk és vágjuk a  poros füvet , csorog a víz rajtunk, de megérte , legyőztük . Aztán esik az eső , jól megnő és kezdhetjük előlről .       

Édesanyák Köszöntése (Május Elején)

Május elején megható ünnepséggel köszöntöttük az édesanyákat. A 13 éves Gyurkovics Attila Halász Judit gondolatait osztotta meg az anyaságról, ami mélyen megérintette a jelenlévőket. Ezt követően Szák Zselyke és édesanyja, Zsuzsa adták elő az "Üres szívek" című dalt, amely szintén nagy sikert aratott. Az ünnepség végén a gyerekek átadták az előző héten általuk ültetett és díszített virágokat, ezzel is kifejezve szeretetüket és hálájukat.

Gyereknapi Program (Május Végén)

Május végén egy hatalmas Gyereknapi programmal örvendeztettük meg a kicsiket. A nap folyamán bográcsos csülökpörkölt ebéd és vattacukor várta a résztvevőket, mely különösen a gyerekek nagy kedvence volt. A szomszédos Dínó Park is vendégül látta a gyerekeket, ahol izgalmas pillanatokat élhettek át, miközben megijesztették a dínókat, vagy éppen a dínók őket. A gyerekek birtokba vehették a csocsóasztalt, ugrálóvárat, csónakázó tavat és számos más játékot is, így egy felejthetetlen napot tölthettek el együtt.

Összetartozás Tüze Program (Június 4.)

Június 4-én részt vettünk az Összetartozás Tüze programban, amelynek keretében beszélgettünk arról, hogyan élhették meg dédszüleink az 1920-as éveket és az azt követő időszakot. Emlékeztünk a történelmi eseményekre, amelyek formálták nemzetünk sorsát. Továbbá szóba került az ukrán-orosz háború is, és közösen reméltük, hogy minél hamarabb eljön a béke.

Ezek az események nemcsak közösségünket erősítették, hanem lehetőséget adtak arra is, hogy együtt emlékezzünk és ünnepeljünk, illetve reménnyel tekintsünk a jövőbe. Reméljük minél hamarabb eljön a BÉKE !

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

október 26.

14:00

Tiszakálmánfalva

XVIII. Sulisztár

Esemény
Petőfi Sándor Művelődési Egyesület