KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Összetartozás tüze a tiszavasvári nagycsaládosoknál

2024. július 4.

Családias Hangulat a Civil Ház Udvarán

 

Június 4-én, családias hangulatú programmal vártuk a Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesülete tagjait a Civil Ház udvarán. Az esemény célja az volt, hogy együtt emlékezzünk és ünnepeljük az összetartozást.

Az Összetartozás Tüze

  1. június 4-én, 20:24-kor (budapesti idő szerint) a világ számos pontján, ahol magyarok élnek, meggyújtották az Összetartozás Tüzét, amely egyben a béke tüze is. Több országban, településen, közösségben és családban csatlakoztak ehhez az eseményhez azok, akik a magyar nemzethez tartozónak érzik magukat. Mi, tiszavasvári nagycsaládosok is részt vettünk ebben a megemlékezésben, és a Civil Ház udvarán fellobbant az összetartozás tüze.

Kézműves Foglalkozás és Trianon-kvíz

A program kezdetén kézműves foglalkozással vártuk a megjelenteket, ahol színes fonalakból készítettük el az összetartozás kötelékét. Emellett sokan kitöltötték a „Trianon-kvízt”, amely lehetőséget adott a résztvevőknek, hogy elmélyedjenek történelmünk fontos eseményeiben.

Kötetlen Beszélgetés és Zsíroskenyér-party

Az esemény kötetlen beszélgetéssel és zsíroskenyér-partyval zárult, ahol a résztvevők közösen idézhették fel az emlékeket és beszélgethettek az összetartozás fontosságáról.

Közösségi Élmény

Az esemény remek lehetőséget biztosított arra, hogy a Tiszavasvári Nagycsaládosok Egyesülete tagjai közösen élhessék meg az összetartozás élményét. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett, és reméljük, hogy a jövőben még több ilyen közösségi eseményben lehet részünk.

 

 

 

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

október 26.

14:00

Tiszakálmánfalva

XVIII. Sulisztár

Esemény
Petőfi Sándor Művelődési Egyesület