KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Nyári programok a Csíki Anyák Egyesületénél

2024. július 8.

A június 1-i gyermek nap után a hónap elején Apa-fia táborban vettek részt az egyesületi tagok Csíkborzsován, a Váli-Kiss család meghívásában, ahol 14 édesapa összesen 21 fiúgyermekkel vett részt. A két napos program alatt volt zeneszoba próba, jacuzzi, dézsázás, esti tábortűzfigyelés, sütögetés, számítógépes játszás, és a felnőttek is jól érezték magukat ????.

 

A hónap közepén beköszöntő vakációval értelemszerűen népesebbek lettek a családok Csíkszeredában, és a csoportjainkba járó édesanyáknak is egyszerűbb volt az egész pereputtyot vinni magukkal a foglalkozásokra. Hétfőnként a Sérültek Egyesülete székhelyén mondókáztak, játszikáltak a legkisebbek, míg az édesanyák egymással beszélgettek, tapasztalatokat cseréltek, vagy csak egyszerűen kávéztak. Szerdánként a Müller utcai Albert atya házban szűkebb körben zajlott a találkozó, ruhaválogatás, rendcsinálás volt a tervek közt, hiszen a 3. FussNeki programban gyűjtött adományokat a helység felújítására gyűjtötte az egyesület, és erre időben kell rákészülni.

 

 

Június 20-án pedig megtörtént a 118-ik szülészeti látogatás a helyi sürgősségi kórházban, melyen 26 édesanya és 18 édesapa vet részt, igazi rekordszámú érdeklődés a fiatal családok részéről.

 

24-én babahordozós találkozást hívott össze az egyesület hivatásos hordozási szakembere Kuzman Hajnalka, mely alkalomra 3 édesanya, és hordozott kisbabájuk érkezett, és a 2 órás találkozó alkalmával ki-ki kipróbálhatta a saját és kisbabája számára megfelelő hordozási hasznos tanácsokkal gazdagodva.

 

 Heti rendszerességgel szerdán és pénteken zajlanak a gerinc- és vízitorna gyakorlatok az idősebb korosztály számára, melyet már második éve tart nagy sikernek örvendve az egyesület. A résztvevő 65+ os társaság igazán hálás és kitartó célközönség, 20-30 fővel alkalmanként!

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

október 26.

14:00

Tiszakálmánfalva

XVIII. Sulisztár

Esemény
Petőfi Sándor Művelődési Egyesület