KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Mosolyvirág NADE júliusi beszámolója

2024. július 22.

Július hónapban önkénteseink számos fontos eseményen vettek részt, és aktívan hozzájárultak a közösségi programok sikeréhez.

 

Július 8-án önkéntes tagjaink a város nyári napközis táborában tevékenykedtek, ahol a gyerekek számára tartottak kézműves és mesefoglalkozásokat. A gyerekek örömmel vettek részt a programokon, és a visszajelzések alapján nagyon élvezték a kreatív foglalkozásokat. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani minden önkéntesnek, akik időt és energiát nem sajnálva segítették ezt a programot.

Július 15-19. között került megrendezésre a Mosolytábor, amelyen 21 Mosolyvirágos gyermek vett részt. Az ötnapos tábor során a gyerekek számos érdekes és szórakoztató programon vehettek részt. Ellátogattak az állatkertbe, megtekintették a Bánki Tájházat, részt vettek az Erdőspusztai Élménypark programjain, és egy egész napot strandolással töltöttek. Emellett könyvtárba és kiállításokra is ellátogattak, valamint játszótereztek. A tábor zárásaként minden diák oklevelet és egy kis ajándékot kapott, emlékül a közösen eltöltött időről. A programok sikeressége és a gyerekek öröme is önkénteseink elkötelezett munkáját dicséri.

Július 12-19. között a városvezetés hőségriadó miatt vízosztást szervezett a város különböző pontjain, hogy a lakosok könnyebben viselhessék a kánikulát. Ezen a programon is számíthattunk önkénteseink segítségére, akik fáradhatatlanul vettek részt a vízosztásban, és gondoskodtak arról, hogy minden rászorulóhoz eljusson a frissítő víz. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett ebben a fontos feladatban!

A júliusi önkéntes tevékenységek ismételten bizonyították, milyen fontos szerepet játszanak a közösség életében önkénteseink. Lelkesedésük és elkötelezettségük nélkül ezek a programok nem valósulhattak volna meg ilyen sikeresen. Hálásak vagyunk mindenkinek, aki részt vett, és bízunk benne, hogy a jövőben is számíthatunk rájuk!



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

október 26.

14:00

Tiszakálmánfalva

XVIII. Sulisztár

Esemény
Petőfi Sándor Művelődési Egyesület