KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Erzsébet Tábor Fonyódliget

2024. augusztus 6.

A Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesülettől 20 gyermeknek lehetősége volt részt venni Erzsébet táborban Fonyódligeten 2024.07.21-26 között. Egy olyan kislány beszámolója következik, aki most volt először táborban

Nagyon vártam már, hogy elmehessek az első „ottalvós” táborozásomra. A tábor Fonyódligeten volt. Mindenféle gondolat kavargott a fejemben, milyen is lesz majd. Jurtákban laktunk, emeletes ágyakon aludtunk. Miénk volt a legtisztább, legrendesebb jurta (zöld jurta), így egy napra megkaptuk, Dénest a dinnyét kabalának. Minden nap más-más program várt ránk. Volt, hogy egy Kaland parkban vagy Vizi kaland parkban, sport versenyeken, esetleg lézer harcban mutathattuk meg ügyességünket, rátermettségünket. De voltak kézműves foglalkozások is ahol a kézügyességünkre volt leginkább szükségünk. De mindezekért jutalom is járt, oklevelek a sport teljesítményért, pecséteket lehetett gyűjteni, melyeket kitűzőkre válthattunk be. Én személy szerint 3 kitűzőt is szereztem, meg a fociért oklevelet is kaptam.

 

Az első napon a „TESO”-k disco-t szerveztek nekünk, melyet utolsó nap megismételtek, és fergeteges habparty-t is varázsoltak a balatoni éjszakába. A TEK-esek is meglátogattak minket, borzasztó izgi volt ez számomra. Megnézhettük kívülről-belülről a járműveiket. és még a ruhájukat is felpróbálhattuk. A kaja szuper volt! Annyi minden történt velünk ezen a pár napon. A sok emlék, ismerős arc kavarog még most is a fejemben. Szívesen visszamennék újra a sok-sok élmény, a sok új barát miatt.



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

október 26.

14:00

Tiszakálmánfalva

XVIII. Sulisztár

Esemény
Petőfi Sándor Művelődési Egyesület