KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

3. Kovász Egyházmegyei Családi Fesztivál

2024. augusztus 22.

A Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület részt vett a 3. Kovász Egyházmegyei Családi Fesztiválon

2024.08.19-én a Pécsi Egyházmegye 3. alkalommal rendezte meg a KOVÁSZ családi fesztivált, a Püspöki palota és a hozzá tartozó épületekben.

A palota kocsiszínjében mutatkoztak be a különböző közösségek: Katolikus Karitász, Kórház lelkészség, Ministráns preferatúra, Hittudományi főiskola, Katolikus karutász, Máltai szeretet szolgálat, Házas Hétvégés mozgalom, valamint a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület. Két fajta kisebb puzzle kirakóval, Családok háza színezővel és Karika dobáló játékkal vártuk az érdeklődő kicsiket és nagyokat. Az egyik puzzle az egyesület emblémájából és a másik pedig a Családok háza színezőből készült azt kellett kirakni. Sok érdeklődő járt nálunk. A programok nagyon jók és érdekesek voltak. A Dóm téren kirakodó vásár volt. termelői piac és pékműhely kovásszal.

Rózsakertben volt a megnyitó ott gyerekek koncertek, arcfestés kerámia festés és origami hajtogatás.

 

Karszalaggal meg lehet nézni a Dzsámit, Püspöki palota látogatás, Bazilika tornyába isf el lehetett menni. A Püspöki palotába meghirdetett idegen két vezetés helyett négy volt.  Egyház megyei könyvtár idegen vezetéssel, ezekre a programokra előre regisztrálni kellett. Magtár Rendezvényházban Robotika kiállítás volt.

Mivel többen voltunk így mindenki megtudta nézni az őt érdeklő programot. A fiam is a segítők között volt es kihasználta a karszalag adta lehetőségeket. Nagyon sok képet készített mindenhol.

 

Az egyházmegye ebéddel kedveskedett a résztvevő közösségeknek.

Örömmel képviseltem a társaimmal együtt az Egyesületünket ezen a rendezvényen.



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

október 26.

14:00

Tiszakálmánfalva

XVIII. Sulisztár

Esemény
Petőfi Sándor Művelődési Egyesület