KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Ünnepelt a Csillagösvény Egyesület

2024. október 9.

2024. szeptember 1-jén került megszervezésre Nyárádszeredában a Csillagösvény Egyesület fenn állásának 5. évfordulója, egybekötve a 3. Nagycsaládos délutánnal.

A fő hangsúly azonban az 5.  évfordulón volt, ünneplésre adott okot, hiszen a 2019-ben bejegyzett egyesület, gyerekcipőben járt  amikor beütött a vírus. Ezt túlélte és évről évre sikerült egyre több gyereket, fiatalt megmozgatnia helyi, megyei, országos, Kárpát- medencei versenyek, vetélkedők által. Mozgalmas családi délutánok, rendezvények, táborok tették még színesebbé a palettát.

A „születésnapon” az egyesület vezetője beszámolt a jelenlévőknek az öt év munkásságáról majd megköszönte egy oklevél és ajándék kíséretében a támogatást és segítséget. Biztosította a vendégeket, hogy továbbra is folytatják a munkát a gyerekek és családok érdekében.

A rendezvény nagyon kellemes hangulatban zajlott, a felnőttek kerekasztal beszélgetésen folytatták, míg a gyerekek kézműves tevékenységen vehettek részt és különböző játékokkal szórakozhattak.

A szeretetvendégség sem maradt el, melyet a délután fénypontja a születésnapi torta követett mindannyiuk örömére, meglepetésére.  A közös és személyes beszélgetések rávilágítottak arra, hogy igény van ezekre a rendezvényekre, és szívesen vesznek részt rajta.

A rendezvény a Csillagösvény Egyesület és a Kárpát- medencei Családszervezet Szövetsége közös szervezése által jött létre.

 



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

október 26.

14:00

Tiszakálmánfalva

XVIII. Sulisztár

Esemény
Petőfi Sándor Művelődési Egyesület