KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

NOE Őszi találkozó Miskolcon

2024. október 11.

Idén szeptember 14-én tartotta a NOE Őszi találkozóját. Az esemény ideje alatt országosan ugyan esett az eső, ám Miskolcon, a Szeleta Parkban megóvott bennünket a gondviselés, csak az eseménysorozat végén, délután 2 körül kezdett el igazán esni az eső. A találkozó helyszíne tökéletesnek bizonyult a Bükk kapujában, Lillafüred közelében.
Köszöntőt mondott a körzet önkormányzati képviselője, Miskolc polgármestere, a NOE új elnöke és Bak László, a miskolci egyesület elnöke, NOE elnökségi tag, valamint a Szeleta Park komplexumának vezetői. A közösség megélésének és a személyes találkozások fontosságát több beszédet tartó is hangsúlyozta. Herbert Gábor, NOE elnök köszöntőjében kiemelte, hogy a tartós boldogságnak két forrása van: a család és a közösség.
Közel 2000 látogatója volt az országos találkozónak.

 


A falmászás, a különböző ügyességi és kézműves játékok lekötötték a kisebb-nagyobb gyerekek figyelmét, és bőven adtak lehetőséget a családi kikapcsolódásra. A látogatóközpont főépületében megcsodálhattuk a „A bükki barlangok évezredes titkai – Az ősember természete” című kiállítást, mely a Bükk hegység természeti kincseit, különleges földtörténetét, egyedi vízrajzát és barlangrendszerét mutatta be. Egész délutánig volt folyamatosan kulturális, hagyományőrző program a színpadon, sőt még ajándékokat is nyerhettünk a "Magyar Termék" védjegy oltalmát élvező termékeket népszerűsítő sátornál.

     



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

október 26.

14:00

Tiszakálmánfalva

XVIII. Sulisztár

Esemény
Petőfi Sándor Művelődési Egyesület