KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Gyermekbarátok júniusa

2024. június 30.

A Gyermekbarátok csapata a júniusi hónapban részt vett két fesztiválon.

Június a közösségi események és családi programok hónapja volt, tele vidámsággal és izgalmas tevékenységekkel. Különösen emlékezetes volt számunkra a Tiszavirág Fesztivál június 15-én, valamint a BBQ Fesztivál június 29-én.

Mindkét rendezvényen aktívan részt vettünk, ahol a gyerekek számára különféle kézműves foglalkozásokat készítettünk elő. Az apróságok saját maguk készíthettek el különböző alkotásokat, melyek során fejleszthették kreativitásukat és kézügyességüket. Emellett számos játékban is kipróbálhatták magukat, így biztosítva, hogy minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb szórakozási lehetőséget.

 

Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy minden gyerek, a legkisebbektől kezdve, találjon számára érdekes és élvezetes elfoglaltságot. A játékok és kézműves feladatok összeállításakor figyelembe vettük az életkor szerinti különbségeket, így mindenki megtalálta a neki való kihívást.

A júniusi hónap különleges eseménye volt számunkra a Lovas tanya meghívása is, ahová a lovastáborba látogattunk el. Június 25-én délután a táborozó gyerekekkel együtt játszottunk, közös tevékenységekkel és játékokkal gazdagítva a tábori élményeket.

Az ilyen események nem csak szórakozást nyújtanak, hanem közösségi élményeket is, ahol a gyerekek barátokat szerezhetnek és új készségeket tanulhatnak. Reméljük, hogy a következő rendezvényeken is hasonló sikereket érünk el, és továbbra is örömet szerezhetünk a résztvevőknek.



« Vissza Vissza a lap tetejére

Hírlevél feliratkozás



Eseménynaptár

Közelgő események

október 26.

14:00

Tiszakálmánfalva

XVIII. Sulisztár

Esemény
Petőfi Sándor Művelődési Egyesület