KÁRPÁT-MEDENCEI CSALÁDSZERVEZETEK SZÖVETSÉGE

Együtt könnyebb...

Hargita-megyei Mozgássérültek Szervezete

Ország
Románia
Cím
Márton Áron utca, 50 szám, Hargita megye
Telefon
004-0266-316-204
Józsa Csaba
Kategória

A Hargita Megyei Mozgássérültek Szervezete 1990-től működő szervezet, melynek fő célkitűzése a fogyatékkal élők, hátrányos helyzetűek, árvák, szegény családok érdekvédelme, szabadidős programok, rendezvények, képzések és továbbképzések szervezése, munkalehetőségek keresése.

Célunk a jelentkezők továbbképzése illetve átképzése olyan szakmai területekre, amelyek a mostani gazdasági helyzetben is életképesek és távlatilag is hasznosnak minősíthetők az ő részükre is.
Virágkötészeti, kertészeti, kertépítési alapképzést szervezünk, mely lehetőséget ad saját énjük megtalálására, kreativitásuk kibontakoztatására. A foglalkoztató, védett műhelyben gyertyaöntés, szövés, varrás, hímzés várja az érdeklődőket, amelyet szakképzett oktatók és önkéntesek tanítanak, felügyelnek.

Romániában egyedüli szervezet vagyunk, amely speciálisan felszerelt és engedélyeztetett autókkal több, mint 1.000 sérültet szállít évente, igényre, bárhová az országba, (a pünkösdi búcsú idején is mi szállítjuk a fogyatékos személyeket a Csíksomlyó melletti Kis-Somlyó és a Nagy-Somlyó hegy közötti nyeregbe).
Tevékenységeinket elnyert pályázatok, adományok, önrész és önkéntes munka által tartjuk, finanszírozzuk.


https://www.facebook.com/pages/Hargita-Megyei-Mozg%C3%A1ss%C3%A9r%C3%BCltek-Szervezete/170154639739197?fref=ts

Kapcsolattartó:

Fikó Csaba
mob: 00-40-744-146479

fiko.csaba@sec.ro

Vissza a lap tetejére